Diensten van Scholte Service

Vakkundige elektromonteur

Het is verstandig om een vakman in te schakelen, wanneer u te maken krijgt met een elektrische klus.
Veel mensen proberen dit soort klussen eerst zelf te klaren, of vragen hulp aan een vriend of kennis die zegt verstand te hebben van elektra. Het werken met elektriciteit is echter vaak gevaarlijk! Het is daarom onverstandig om elektrische klussen zelf uit te voeren. Schakelt u om deze reden een elektromonteur in. Een elektromonteur is er immers niet voor niets! In de regio Gooi en Vechtstreek vindt u een erkende, deskundige elektromonteur bij Scholte Service.


Een elektromonteur van Scholte Service


Wij zijn een erkend en gecertificeerd bedrijf dat zich bezig houdt met elektrotechniek in de ruimste zin van het woord. Onze elektromonteur helpt klanten in de regio Gooi en Vechtstreek. Of u nu een particulier bent met een elektrische klus in uw woning, of een bedrijf dat op grotere schaal assistentie nodig heeft bij het aanleggen van elektra; onze elektromonteur kan u helpen!

Scholte Service verzorgt voor u het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van diverse technische installaties.
Wilt u bijvoorbeeld uw groepenkast uitbreiden met meer groepen? Of wilt u uw bestaande groepenkast vervangen
door een nieuwe? De elektromonteur regelt het voor u. Zo kan hij de status van uw bestaande groepenkast meten met behulp van een meetinstrument en kan hij uw systeem uitbreiden of vervangen. Onze elektromonteur werkt uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit. Werken aan een groepenkast is slechts één van de klussen die de elektromonteur voor u kan uitvoeren in de regio Gooi en Vechtstreek.

Wilt u meer informatie over wat een elektromonteur voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op.


Groepenkast werkzaamheden

Uw elektricien Scholte Service kan u alles vertellen over uw groepenkast. De groepenkast wordt ook wel de meterkast genoemd, en is in iedere woning terug te vinden. Via de hoofdstop van de groepenkast komt stroom uw woning binnen vanaf uw energieleverancier. Deze stroom wordt in de groepenkast over de verschillende stopcontacten, lichtpunten en elektrische apparaten die zich in uw woning bevinden. Onze elektriciens kunnen u helpen door het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan uw groepenkast.

De groepenkast is het centrale punt voor de stroom in uw woning. Vanzelfsprekend is het om deze reden belangrijk dat uw groepenkast naar behoren werkt. Naast het verdelen van de stroom, heeft uw groepenkast ook een beveiligende werking. Bepaalde functies in de groepenkast beschermen u tegen onder andere kortsluitingen en aardingsproblemen. Zo zorgt de groepenkast er bijvoorbeeld voor dat de stroom wordt uitgeschakeld wanneer een van uw apparaten kapot is en u mogelijk onder stroom kunt komen te staan. Bij kortsluiting en blikseminslag zorgt de groepenkast ervoor dat de schade aan uw apparaten wordt beperkt. Deze beveiliging wordt geregeld in de hoofdstop van de groepenkast. Onze elektriciens zorgen ervoor dat uw groepenkast zijn taken perfect kan uitvoeren.
Scholte service werkt aan uw groepenkast

In de regio Gooi en Vechtstreek voeren wij alle mogelijke werkzaamheden uit aan uw groepenkast. Zo leveren en installeren wij voor u nieuwe groepenkasten, en kunnen wij uw bestaande groepenkast uitbreiden met extra groepen. Ook wanneer u woonachtig bent in de regio Gooi en Vechtstreek en uw groepenkast is kapot, kunt u ons inschakelen. Wij repareren uw groepenkast op vakkundige wijze. Naast het aanleggen en onderhouden van uw groepenkast, kunt u ook bij ons terecht als u vragen heeft over de groepenkast. Wij kunnen u informeren over alles wat u wilt weten! Neemt u dus gerust contact met ons op.